2011. január 28., péntek

Zöld darázs (The Green Hornet) 2011 Szinkronos Letöltése



Reid (Seth Rogen) laza és nagydumájú milliomos, Kato (Jay Chou) eszes, csendes és hűséges, Reid apjának (Tom Wilkinson) titkára. A páros kihasználja a kínálkozó alkalmat, hogy végre valami hasznosat tegyen az életben: felveszik a harcot a bűn ellen. Reid Zöld darázsként, Kato pedig pótolhatatlan segédjeként száll szembe a bűnözőkkel.
A nem túl törvényes módszereket alkalmazó két harcművész és fegyverspecialista Reid titkárnőjének (Cameron Diaz) segítségével Los Angeles legnagyobb alvilági vezetőjének (Christoph Waltz) nyomába erednek. Azonban Chudnofsky-nak is van saját terve: méghozzá, hogy egyszer és mindenkorra levadássza a Zöld darázst.

Film letöltése: http://www.fileserve.com/file/kYPEAGt/

2011. január 6., csütörtök

Nagyfiúk (Grown Ups) 2010 Szinkronos Letöltése


A Nagyfiúk /Grown Ups/ című vígjáték öt jóbarát- és egykoron csapatársról – Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider és David Spade – szól, akik hosszú évekkel ifjú koruk után újra összejönnek, hogy megemlékezzenek azóta elhunyt kosárlabdaedzőjükről. Felkerekednek hát feleségeikkel (Salma Hayek, Maria Bello, Maya Rudolph) és gyerekeikkel együtt, és a Függetlenség Napján (július 4.) elindulnak a hétvégi házban, ahol korábban a csapat sikereit ünnepelték együtt. Hamarosan pedig rájönnek arra is, hogy attól, hogy idősebbek lettek, még koránt sem biztos, hogy fel is nőttek…

Letöltés:
CD 1 http://www.fileserve.com/file/GAwnVyn
CD 2 http://www.fileserve.com/file/EhxKrzp

Zöld zóna (Green Zone) 2010 Szinkronos Letöltése


A Bourne csapda és A Bourne ultimátum rendezője és főszereplője, Matt Damon és Paul Greengrass ismét összeálltak, hogy egy lélegzetelállítóan akciódús háborús drámát készítsenek az Iraki háborúról. Bagdad 2003-as megszállása idején Roy Miller (Matt Damon) és osztaga tömegpusztító fegyvereket keresnek, informátoroktól kapott helyszíneken. Bár életük kockáztatásával felderítenek minden helyszínt, sosem azt találják, amiért érkeztek.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/an3jaGw/Zold.Zona-cd1.avi
http://www.fileserve.com/file/t3uUXh6/Zold.Zona-cd2.avi

Eredet ( Inception ) 2010 Szinkronos Letöltése



A profi tolvaj mindent el tud lopni. Minél nagyobb mester a szakmájában, annál kevésbé lehet előtte akadály. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobbak között is az első: ő mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata éjszaka az álomfázisba jut, ő belopózik, és a legnagyobb értékekkel távozik. E tudás tette Cobbot az ipari kémkedés legkeresettebb bűnözőjévé és örökké menekülő, magányos férfivá.
És most kap egy esélyt, hogy helyrehozza az összes régi hibáját, és visszaszerezze az elveszett életét.

Ehhez nem lopnia kell, hanem profi bandája segítségével visszatérnie az eredethez, és egy gondolatot elültetni valakinek a fejében. Ez lesz a tökéletes bűntény. De a legjobb tervet is keresztülhúzhatja, ha a kiszemelt áldozat maga is profi. Aki olyan veszélyes, amilyenről Cobb még csak nem is álmodott.

Letöltés: http://www.fileserve.com/file/Yjs9J99

Tőzsdecápák - A pénz nem alszik (Wall Street 2: Money Never Sleeps) 2010 Szinkronos Letöltése



Gordon Gekko (Michael Douglas) az egykori legendás pénzügyi titán és manipulátor kiszabadul a börtönből, és vissza akar szerezni mindent, amit elveszített: nemcsak hatalomra, pénzre, de a lánya, Winnie (Carey Mulligan) szeretetére is vágyik, aki egy feltörekvő bróker, Jacob (Shia LaBeouf) menyasszonya. Ezért Gekko a családi béke kedvéért szárnyai alá veszi a kezdő idealista fiatalembert.
Jacob korábbi mentora különös halált halt nemrég. A fiú gyanakszik, a nagy öreg pedig hamarosan ismét belekeveredik a pénzért és a sikerért folytatott gyilkos játszmába. Miközben a Wall Streeten fokozódik a gazdasági válság okozta pánik, mester és tanítványa életük legkockázatosabb vállalkozásába kezdenek.

Letöltés: ITT

Hétmérföldes szerelem (Going the Distance) 2010 Szinkronos Letöltése



Erin (Drew Barrymore) és Garrett (Justin Long) igazán összeillő pár, bár egy nyárnál tovább nem terveznek. Erin San Franciscóban él, Garrettet pedig munkája New York-hoz köti.
Hat hét együttlét után azonban már egyikük sem biztos abban, hogy valóban véget akarnak vetni a kapcsolatuknak. Rászoknak a webcam-romantikára, a kedvezményes időszakban zajló telefonálásra, a véget nem érő sms-ekre és annyit repülnek ide-oda, amennyit csak tudnak. De túl sok jó barát ad nekik segítőkész tanácsot, még több rámenős szívrabló portyázik körülöttük és közben egymás hiánya is csak egyre növeli a feszültséget közöttük. Szerelmesek, nagyonis, de vajon kiállja-e a próbát ez a kontinenst átszelő kapcsolat. Hamarosan dönteniük kell.

Letöltés: ITT 

Pancser police (The Other Guys) 2010 Szinkronos Letöltése



Sokféle rendőr van: vannak a gyors, kemény zsaruk, akik mindig tudják, mit kell mondani, ha végre szembetalálkoznak a főgonosszal. Persze akadnak olyanok is, akik jobban érzik magukat a központban, amikor az íróasztaluknál ülhetnek, és jelentést írhatnak. Allen (Will Ferrell), a gyilkosságiak könyvelője legalábbis ilyen. Társát, Terryt (Mark Wahlberg) azért más fából faragták, de amióta egy túl gyorsan elsült pisztolynak köszönhetően nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be.
Ők ketten csak messziről bámulják az ügyosztály menő kopóit Dansont és Manzettit (Dwayne Johnson és Samuel L. Jackson), míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők is igazi rendőrök; végre bebizonyíthatják, bennük is ott bujkál valahol az elszánt nagyvárosi cowboy – de sajnos, minden egészen másképp alakul, mint ahogy elképzelték.

Letöltés: CD1: http://www.fileserve.com/file/dFt7UZH
              CD2: http://www.fileserve.com/file/3Xcvhtg

Az Őrzők legendája 3D(Legend of the Guardians) Szinkronos Letöltése



Talán léteznek bölcs és bátor baglyok, akiknek egyetlen feladata van a világon: a többi bagoly védelmezése. Megvigasztalják a szomorút, meggyógyítják a beteget, elűzik a gonoszt és óvják a baglyok királyságát.
Sorent, a bagolyfiókát testvérével együtt elrabolja egy lázadó bagolyraj: ők tisztábbnak, különlegesebbnek állítják magukat a többi fajtársuknál. A fióka mindig is imádta a meséket, apjától sokat hallott a védelmező baglyok legendájáról. Ebből a történetből merít erőt akkor is, amikor megszökik, és barátaival együtt hosszú, kalandos útra indul, hogy megtalálja a védelmező baglyok csodálatos fáját: ha sikerül, velük együtt fog visszatérni, és legyőzi ellenségeit.

Letöltés: ITT

Red (Red) 2010 Szinkronos Letöltése



Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) a CIA legjobb ügynökei, ám a titkok, amiket ismernek, egyben a Ügynökség első számú célpontjává is teszi őket. Mivel folyamatosan bérgyilkosok vadásznak rájuk, a túlélés érdekében minden ravaszságukat és tapasztalatukat bevetve csapatként kell dolgozniuk, ez az egyetlen módja, hogy mindig egy lépéssel üldözőik előtt járjanak.
Hogy lekerüljenek a céltábláról, egy szinte lehetetlen küldetést kell végrehajtaniuk: betörni egy titkos CIA bázisra, és nyilvánosságra hozni a bizonyítékokat a kormány történelmének eddigi legnagyobb összeesküvéséről.

Letöltés: ITT

Száguldó bomba (Unstoppable) 2010 Szinkronos Letöltése



Egy tehervonat száguld a végtelen amerikai tájon, tartálykocsijában rendkívül mérgező vegyi anyaggal, ami egy egész várost is elpusztíthat. A halálos teher feltartóztathatatlanul zúdul előre. Minden szakértő tudja, ha nem sikerül időben megállítani a szerelvényt, a következő éles kanyarnál kisiklik, felborul, és a gáz a levegőbe kerül. A vasúttársaság két alkalmazottja, a veterán, nyugdíj előtt álló Frank és a fiatal, kitörési lehetőségeket kereső Will egy másik vonaton a “szökevény” nyomába ered.
Sem a főnökeik, sem a katasztrófa-elhárítás vezetői nem bíznak bennük, pedig Frank tapasztalata és Will fiatalos lendülete lehet a megoldás, hogy egy végső, őrült hajszában megmentsék a pusztulásra ítélt várost.

Letöltés: CD1: http://www.fileserve.com/file/unEngzK
              CD2: http://www.fileserve.com/file/e7SAKgC

Cain haragja (The Wrath of Cain) 2010 Szinkronos Letöltés


Miles Cain Skinner (Ving Rhames) a rosszfiúk királyaként járt az utcákon. Hírneve a börtönbe is követte, az elítéltek tisztelettel és félelemmel fordultak felé. Ám mikor kiderül, hogy halálos beteg, úgy dönt, megváltozatja életét. Egyetlen célja az, hogy két – egymással harcban álló – fiát megbékítse, s ezzel megmentse egymástól. Ám a börtönök kegyetlen világában a gyengék hamar prédává válnak, fiai is veszettül harcolnak egymással. Cain egyedül a börtön igazgatójától (Robert Patrick) kaphatna segítséget, de annak olyan ára van, amit nem könnyű megfizetni.

Letöltés: ITT

Kéjjel-nappal (Knight and Day) 2010 Szinkronos Letöltés



Amikor egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán ő az, ő álmai pasija. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi nem más, mit egy profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát.
Halálos kalandokon verekszik keresztül magukat, meghökkentő helyzeteket cseleznek ki közös erővel. A túlélésük egyetlen záloga, ha bíznak egymásban. De vajon az ügynök az akinek mutatja magát?

Letöltés: CD1: http://www.fileserve.com/file/aRrbnvp
              CD2: http://www.fileserve.com/file/g8Dzr2j

Gru (Gru) 2010 Szinkronos Letöltés



Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától körülvéve itt tervezi Gru a világtörténelem legnagyobb rablását. El fogja lopni a Holdat. (Igen, a Holdat!) Gru örömét leli mindenben, ami gonosz. Arzenáljában van zsugorsugár, fagyasztósugár, valamint földi és légi harci járművek, és leigáz mindenkit, aki az útjába áll. Mígnem egy nap szembe találja magát három árva kislány elképesztő akaraterejével, akik olyasmit látnak benne, amit eddig senki más: a potenciális apukát.
A világ egyik legnagyobb gonosztevője most összeakad élete legnagyobb kihívásával: három kislánnyal, akiknek neve Margo, Edith és Agnes.

Letöltés: http://www.fileserve.com/file/uYphf7R

Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja (The Chronicles of Narnia The Voyage of the Dawn Treader) 2010 Szinkronos Letöltése



A Pevensie-gyerekek körül a leghétköznapibb dolgok is csodává válnak. Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kissé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket és így az ifjú kalandoroknak egyre újabb, izgalmasabb és veszélyesebb próbákat kell kiállniuk.

A hajó és rajta Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira.
Narnia mesés teremtményei az angol gyerekek segítsége nélkül ismét benne volnának a slamasztikában!

Letöltés: http://www.fileserve.com/file/8NyTFhM

Aranyhaj és a nagy gubanc (Tangled) 2010 Szinkronos Letöltés


A királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözői elől, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörű és bátor Aranyhaj. Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tűnik, eljött. Alkut köt hát a jóképű tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intő, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája.

Letöltés: ITT

A belső kör (Le premier cercle) 2010 Szinkronos Letöltés


Az örmény gengszterek egy családja, a Malakian klán irányítja Dél-Franciaország alvilágát. A klán feje az erőszakos keresztapa Milo Malakian, aki vasököllel uralja világát. A klán vezér fia, Anton, arról álmodik, hogy kiszabadul és saját életét éli a hőn szeretett és kívűlálló Elodie-val. A szökéssel nem csak Anton száll szembe apjával, hanem az az ember is, aki megfogadta, hogy megkeseríti az életét: Saunier felügyelő.

Letöltés: ITT

Ilyen az élet (Life As We Know It) 2010 Szinkronos Letöltés



Mindketten határozott személyiségek: Holly (Katherine Heigl) egy sikeres vállalkozást üzemeltet és a karrierjére koncentrál, míg Eric (Josh Duhamel) egy sporthálózat ígéretes igazgatója és emellett imádja a nőket és a motorját. Az első, katasztrofálisra sikeredett randijuk után viszont csak két közös pont van bennük: utálják egymást és imádják a keresztlányukat, Sophie-t.
De amikor a sors egy váratlan fordulattal úgy hozza, hogy csak ők maradnak Sophie-nak, a kislány érdekében félre kell tenniük mindenféle nézeteltérésüket és utálatukat egymás iránt. Kénytelenek összeköltözni, a karrierjüket, az eddig fontosnak vélt dolgokat háttérbe szorítani, és találni egy közös nevezőt, hogy az együttélés elviselhetőbbé váljon ami egy idő után már nem is annyira szörnyű, mint ahogy azt elsőre gondolták.

Letöltés: http://www.fileserve.com/file/9Am5dAG

Üvegtigris 3 2010 Letöltés



Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi – ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd – bár nem tervezte -, a büfénél marad, míg Lali – bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad.

Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével, sőt nőivel. De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő? Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali – tudtán kívül – magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija? Lali élete mindenképp nehéz lesz, akár a Tigrisen innen, akár a Tigrisen túl.

Letöltés: http://hotfile.com/dl/92309197/6161eda/g1cndb-uvegtigris3-cam.part1.rar.html
              http://hotfile.com/dl/92309200/91f5848/g1cndb-uvegtigris3-cam.part2.rar.html
              http://hotfile.com/dl/92309201/a541b5d/g1cndb-uvegtigris3-cam.part3.rar.html

Az utazó (The Tourist) 2010 Szinkronos Letöltése


Velence az álmok és a tenger városa. Frank (Johnny Depp) Amerikából érkezett olaszországi körútra, de nem érdeklik a látnivalók. Egy szerelmi csalódást szeretne kiheverni, és úgy látszik, ez sikerülni is fog neki: megismerkedik egy gyönyörű, különleges nővel Erinnel (Angelina Jolie), akivel a véletlen szerencse hozza össze. A nő azonban nem az akinek mondja magát. A férfinak is megvannak a maga titkai. A páros egyik kalandból keveredik a másikba, és sosem biztosak benne, ki üldöz kit.

Letöltés: ITT

Szex és New York 2. (Sex and the City 2) Szinkronos Letöltése



Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda készen állnak az újabb kalandokra! A középpontban ismét a szerelem, a barátság és a férfiak állnak, megfűszerezve a sok-sok fantasztikus ruhával, és cipővel. De mi is történt miután kimondták a boldogító igent? A lányok most megmutatják milyen is a hőn áhított élet, amire mindig is vágytak. Persze ez sem lenne egy igazi ‘Szex és New York’ szelet, ha nem tartogatnának a csajok pár meglepetést is, ezúttal egy igazán csillogó napsütötte utazásra indulnak.
New York ismerős városából elrepülve a világ egyik legegzotikusabb, kincsekkel teli helyére, ahol a partiknak sosincs vége és mindig valami misztikus erő lengi be a levegőt. A legjobbkor nem is jöhetne ez az utazás a négy barátnőnek, akik az unalmas hétköznapokban találják magukat, a házasság, anyaság és egyéb kötelékekben.

Letöltés: ITT

2011. január 4., kedd

Halálfutam 2 (2010) Szinkronos letöltése



A nem is túl távoli jövőben az Egyesült Államok gazdasága hanyatlani kezd a egyre növekvő, kezelhetetlenné vált bűnözés miatt. A megnövekedett számú elítélt miatt magánprofitból épült börtönök jönnek létre, ahol a hidegvérű gyilkosok és szociopaták saját társadalmat hoznak létre. A legrosszabb mind között a Terminal Island.
A rendőrgyilkosság miatt életfogytra ítélt Carl Lucas (Lucas Goss) is ide kerül, akárcsak September Jones (Lauren Cohan) egy könyörtelen ex-televíziós, aki egy új valóságshow-t talál ki, a Halálfutamot. A derbyben a fegyencek felfegyverzett, spéci járgányokkal harcolnak egymás ellen, és csak egyikük maradhat életben – aki pedig elég futamot nyert, akár a szabadságát is visszakaphatja. Lucas jelentkezik a versenyre, és ezzel egy új legenda születik: Frankenstein.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/qvVrkq9 

Emlékezz rám (Remember Me) 2010 Szinkronos Letöltés


A film New York-ban játszódik 2001 nyarán, amikor Tyler - egy lázadó fiatalember - találkozik Allyvel a sors csavarjának köszönhetően. A lány támaszt jelent Tylernek egy családi tragédia után, azoban a körülmények amelyek összehozták őket hamar szétválaszthatják őket.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/m8D9VhD

A lyuk (The Hole) 2010 Feliratos Letöltése



A történet egy családról szól, akik új házba költöznek, és az alagsorban rábukkannak
egy hatalmas lyukra, amely a család legmélyebb félelmeit kelti fel.

Letöltés:
 http://www.fileserve.com/file/ZJEnxbh

Házasodik a család (Our Family Wedding) 2010 Szinkronos Letöltése


A szívderítő, fergeteges komédia két főszereplője az Oscar-díjas Forest Whitaker és a stand-up komikus szupersztár, Carlos Mencia. Két ártatlan fiatal (Lance Gross és America Ferrera) otthon bejelenti, hogy eljegyezték egymást, ám az örömapák (Whitaker és Mencia) utálják az ötletet. És ez azzal fenyeget, hogy az álomesküvő esküvői rémálommá válik. Persze, a hóbortos rokonok és eltérő kultúrák találkozásából nem sülhet ki más, mint egy oltári nagy vígjáték, amit nem lehet kihagyni!

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/YR4G4tA

Kedves John!(Dear John) 2010 Szinkronos Letöltése


John Tyree (Channing Tatum) halkszavú, jóképű hivatásos katona az amerikai különleges alakulatnál, aki eltávon van Dél-Karolinában magányos édesapjánál látogatóba. Savannah Curtis (Amanda Seyfried) gyönyörű, idealista főiskolás lány egy jómódú családból, aki a tavaszi szünetét tölti otthon. Egy véletlen tengerparti találkozásnak köszönhetően halálosan egymásba szeretnek. Életük addigi legboldogabb két hetét töltik együtt és a szerelmes boldogság, úgy tűnik, mindörökre eggyé kovácsolja őket.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/S7pvjuu

Robin Hood (Robin Hood) 2010 Szinkronos Letöltése


Az Oscar-díjas Russell Crowe alakítja a legendás figurát, akit hosszú nemzedékek óta Robin Hoodként ismer a világ. Hőstettei beépültek populáris mitológiánkba, és megihlették mindazok képzeletét, akikben ott lakozik a kalandvágy és az igazságosság szelleme. A XIII. századi Angliában Robin és martalócainak csapata szembeszállnak a kisváros korrupt vezetőjével, és a korona ellen felkelést szítanak, amely örökre megváltoztatja a hatalmi egyensúlyt a világban. Akár tolvaj ő, akár hős, de ez a szegénysorból jött férfi lesz a szabadság örök szimbóluma népe számára.

Letöltés:
http://fileserve.com/file/KRaMnYv

Hétmérföldes szerelem (Going the Distance) 2010 Szinkronos Letöltése



Erin (Drew Barrymore) és Garrett (Justin Long) igazán összeillő pár, bár egy nyárnál tovább nem terveznek. Erin San Franciscóban él, Garrettet pedig munkája New York-hoz köti.
Hat hét együttlét után azonban már egyikük sem biztos abban, hogy valóban véget akarnak vetni a kapcsolatuknak. Rászoknak a webcam-romantikára, a kedvezményes időszakban zajló telefonálásra, a véget nem érő sms-ekre és annyit repülnek ide-oda, amennyit csak tudnak. De túl sok jó barát ad nekik segítőkész tanácsot, még több rámenős szívrabló portyázik körülöttük és közben egymás hiánya is csak egyre növeli a feszültséget közöttük. Szerelmesek, nagyonis, de vajon kiállja-e a próbát ez a kontinenst átszelő kapcsolat. Hamarosan dönteniük kell.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/XZmkQ6B

Salt ügynök (Salt) 2010 Szinkronos Letöltése



Evelyn A. Salt (Angelina Jolie) a CIA alkalmazottja, de egy szovjet disszidens felismeri benne az oroszok kémjét: azt állítja, hogy Salt alvó ügynök, aki évek óta arra vár, hogy feladatot kapjon igazi munkaadóitól, és most el is jött az ideje. Hamarosan az USA-ba látogat az orosz elnök, őt kell majd megölnie.
Salt főnökei nem bíznak semmit a véletlenre: azonnal lecsapnának addigi emberükre, ám van egy baj vele: túl jól képezték ki.
Az ügynök kicsúszik a gyűrűből, és elmenekül. Az egész CIA a nyomába veti magát, ő pedig a saját és a férje életét is kockáztatja, hogy bebizonyítsa: valaki más az áruló.

Letöltés:
http://fileserve.com/file/qV4hgDR

Drágán add a rétedet (Furry Vengeance) 2010 Szinkronos Letöltése


A “Drágán add a rétedet” egy élőszereplős családi vígjáték, melyben Dan Sandlers (Brendan Fraser), a fiatal, ambíciózus ingatlanügynök kénytelen farkasszemet nézni feldühödött állatok egy csoportjával, amikor az addig érintetlen vadon parcellázásán dolgozik. Egy hihetetlenül találékony mósómedve vezetésével, az állatok szabotálják a házépítési prodzsektet és alaposan móresre tanítják Sandlerst a környezettudatosság jegyében.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/D8FhSJf

Kutyák és macskák – A rusnya macska bosszúja (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore) 2010 Szinkronos Letöltése


A kutyáknak és macskáknak megvan a maguk, titkos, az emberi szem elől rejtett világa. És megvan a maguk háborúja is. Ártatlannak tűnő kutyaházak igazából titkos kémközpontok bejáratai lehetnek; néhány napon heverésző lusta cica pedig valójában talán egy bevetésen lévő alakulat tagja. A kutyák és macskák között kibékíthetetlen, elhúzódó és minden eszközt megengedő háború zajlik. Zajlott eddig. Színre lép egy elegáns és gonosz szfinx, egy ex-titkosügynök, Kitty Galore, aki végtelen hataloméhségében nemcsak örök ellenségeit, a kutyákat, de volt bajtársait is el akarja pusztítani. Egyszerre akarja az egész világot meghódítani. Ezért a kutyáknak és macskáknak életükben először össze kell fogniuk, mert nem csak magukat, hanem gazdáikat is meg kell menteniük az ördögi Kitty karmai közül.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/y4DCNJh

Toy Story 3 (Toy Story 3) 2010 Szinkronos Letöltése



Andy épp egyetemre készül, így Woody, Buzz és a többi hűséges játék aggódni kezdenek bizonytalan jövőjük miatt. Mint később kiderül, joggal. Jesse szerint a játékoknak kezükbe kell venni az irányítást, s meggyőzi a többieket, hogy a Sunnyside Óvodába vegyék az irányt, ahol tudomásuk szerint mindenkivel játszanak. Ám nem egészen az várja ott őket, mint amire számítottak. A féktelen gyerkőcök már alig várják, hogy rájuk tehessék ragacsos kis mancsaikat, ráadásul rövidesen Woody-ék tudomására jut, hogy volt gazdájuk keresi őket.
Hőseinknek menekülniük kell, így "egy mindenkiért, mindenki egyért" alapon csatlakoznak az ottani játékokhoz: Kenhez és Barbie-hoz, a lila poliphoz, Csápihoz, a folyton drámázó sünhöz, Tüsi úrhoz és a cseresznyeillatú idős plüssmackóhoz, Macóhoz, hogy együtt megtervezzék, és véghez vigyék nagyszabású szökésüket. Jelmondatuk: "Egy játékot sem hagyunk hátra!". Nehezíti helyzetüket, hogy néhány új barátjuk közel sem olyan barátságos, mint hitték.

Letöltés:
http://www.fileserve.com/file/Awn7EzY

Tekken (Tekken) 2010 Szinkronos Letöltése


2039-ben járunk. A háborúk helyét átvették a gladiátorviadalok, a szétzúzott civilizáció porából hatalmas harcosok kelnek életre, hogy összecsapjanak a világelsőségért. Bolygónkat nyolc mamutvállalat irányítja, Amerika a Tekken Vállalalat kezében van. A főváros Tekken City, melynek nyomor sújtotta külvárosából feltűnik az ifjú Jin (Jon Foo), akit egyetlen dolog vezérel: megbosszulni édesanyja halálát. Hogy célját elérhesse, részt kell vennie a Vasököl Viadalon, és meg kell ütköznie a földkerekség legnagyobb harcosaival. Közben rádöbben, hogy ismeretlen múltja, melyet édesanyja mindig is titkolt előle, darabokra tépheti a jövőjét. Dwight H. Little rendező a hatalmas sikerű számítógépes játékhoz méltó művet készített, rendkívüli látványvilággal és kápráztató harcművészeti jelenetekkel.

Letöltés:
http://fileserve.com/file/9ZBenHs

A karate kölyök 2010. (The Karate Kid) 2010 Szinkronos Letöltése


A 12 éves Dre Parker (Jaden Smith) hiába a legmenőbb gyerek Detroitban, amikor édesanyjával (Taraji P. Henson) Kínába kell költözniük, komoly gondjai támadnak a beilleszkedéssel. Szinte rögtön szerelmes lesz az osztály egyik legcsinosabb lányába, Mei Ying-be, ám a kulturális különbségek szinte teljesen lehetetlenné teszik barátságukat.
Ami még rosszabb, a lányra az egyik helyi kemény fiú is pályázik, aki ezután első számú célpontjává teszi az idegen országból érkező srácot. Dre tanult ugyan egy keveset Karatezni, ám a Kung Fu országában ez kevésnek bizonyul: Cheng játszi könnyedséggel helyben hagyja őt, mindenki szeme láttára ? Dre egyedül marad, barátok nélkül. Dre nem tudja, kihez fordulhatna segítségért, ám Mr. Han (Jackie Chan), házuk gondnoka titokban Kung Fu mester, és látva a fiú küszködését, úgy dönt, tanítani fogja ? és Dre hamarosan rájön, hogy a Kung Fu többről szól, mint ütésekről és rúgásokról: a fegyelem és a felelősségteljes viselkedés a lényege?

Letöltés:
http://fileserve.com/file/MrCwMsU

Vasember 2 / Iron Man 2 (2010)


A világ már tudja, hogy a milliárdos feltaláló Tony Stark maga a páncélruhás szuperhős, a Vasember. A kormány, a sajtó és a nyilvánosság egy emberként szorongatja őt, hogy ossza meg szupertechnológiáját a hadsereggel, de Tony nem akarja közkinccsé tenni a Vasember páncél titkait, mert attól tart, hogy az információ rossz kezekbe kerül. Pepper Pottsszal és James “Rhodey” Rhodesszal az oldalán Tony új szövetségeket köt, és új, hatalmas erőkkel száll szembe.

színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm, 124 perc, 2010

Film letöltése:
http://hotfile.com/dl/42393744/6a2e454/g1cndb-vasember2-cam-sample.avi.html